Cart 0
Mark-Schadenberg_Slaapwandelen-naar-droomleven

Van slaapwandeling naar droomleven

Jouw wake-up call voor een relaxt en succesvol bestaan.

Dit boek leert je slapen als een roos en schudt je daarna wakker om je droomleven te gaan leiden. Want zelfs met een uur extra slaap krijg je al meer focus, energie en daadkracht wat leidt tot veel meer werk & levensgeluk. Dit is het ideale boek voor een slaapkop die koploper wil worden.

Mark Schadenberg

Van slaapwandeling naar droomleven - Mark Schadenberg

Van slaapwandeling naar droomleven is jouw wake-up call voor een relaxt en succesvol bestaan. Beweeg je te weinig en eet je niet gezond? Weerhouden stress en slaapgebrek je ervan om je dromen waar te maken? Wil je meer energie en een zinvoller bestaan? Word wakker in een wereld vol nachtrust, om met frisse energie te gaan doen waar jij het allerliefst je bed voor uit komt!

Als militair in oorlogsgebied heeft Mark zelf ervaren wat slaapproblemen, stress en fysieke klachten met je doen. Hij raakte vervreemd van zichzelf en leefde enkel nog om te overleven. Deze nachtmerrie aan ervaringen bleek hij nodig te hebben om te ontwaken. Hij leerde opnieuw te verbinden met zichzelf, met het hier en nu en had zin in een actief en betekenisvol leven. Hij bevrijdde zich uit de kooi waarin hij zichzelf gevangen hield. De sleutel? Slaap!

Mark Schadenberg

Mark Schadenberg - Van slaapwandelen naar droomleven

Mark Schadenberg is oud-militair en slaapcoach. Als Algemeen Militair Verpleegkundige bij Defensie draaide hij meerdere missies in oorlogsgebieden. De confronterende ervaringen daagden hem uit tot de studie en praktijk van een (zelf)bewust, zinvol bestaan.