Cart 0

Baanbrekende visies en opmerkelijke prestaties. Inspirerende en overtuigende publicaties.

Uitgeverij Kompas maakt persoonlijke, inspirerende, overtuigende boeken. In redactie en beeld zijn wij direct en aansprekend. Onze ‘taal’ is eerlijk en menselijk. (Auto)biografieën zijn ons specialisme. Wij begeleiden en verzorgen redactie en productie, verkoop en marketing van boek en auteur.

 

Auteursrelatie

Een goede persoonlijke relatie zien we als tenminste zo belangrijk voor succes als heldere, zakelijke afspraken. Alleen vanuit een goede persoonlijke relatie is in samenwerking te komen tot een overtuigende en succesvolle publicatie. Uitgeverij Kompas spant zich in om van een boekpublicatie een meerjarig succes te maken. Wij investeren hierin onze tijd en talenten. Van de auteur vragen we een vergelijkbare inspanning.

 

Werkwijze

Uitgeverij Kompas werkt projectgericht. Elke titel geven wij in elke fase van ontwikkeling daarbij de aandacht en inspanning die het verdient en nodig heeft om succesvol te zijn. Elke titel vormt een zakelijke ‘onderneming’ en zullen we als zodanig benaderen en uitvoeren.

De uitgaves die we begeleiden, bieden financieel resultaat voor zowel uitgever als auteur. Voor elke uitgave maken we een gedetailleerde en controleerbare omzet- en winstprognose. Alle afspraken met auteurs en samenwerkingspartijen leggen we vast in duidelijke overeenkomsten. Wij doen noch accepteren beloften, maar overtreffen wel verwachtingen.

Voor marketing en verkoop gebruiken wij zowel de klassieke boekhandelsketen (Centraal Boekhuis en boekwinkels) als het social media netwerk, dat voert tot directe en online-verkoop en doorverwijzing naar o.a. Bol.com.

 

E-books en luisterboeken

Uitgeverij Kompas maakt naast fysieke boeken ook e-books. Deze publiceren wij via onze website uitgeverijkompas.nl Voor onze luisterboeken werken we samen met onder meer de Zweedse uitgeverij Lind&Co  en Bookora. De luisterboeken publiceren wij via Storytel.

 

Speakers Management

Uitgeverij Kompas heeft een eigen Speakers Management: een full-service oplossing voor zijn sprekers/auteurs. Zij spreken, wij regelen alles.

 

Contactgegevens
Uitgeverij Kompas
De Slinger 2
3995 DE Houten
contact@uitgeverijkompas.nl