Cart 0
Wouter Wutru Smit Mentaal Sterk Boek

Mentaal Sterk

Trainen om te overwinnen

Wutru bewijst dat de formule van de mentale sportschool – prep, train, eat, repeat – leidt tot een onverwoestbare weerbaarheid. Een mentale drive voor het bereiken van doelen, het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van tegenslagen.  Want fysieke kracht alleen is nooit genoeg. De mentale overwinning telt!

LET OP: VERSCHIJNT HALF JUNI 2023

NU BESTELD, STRAKS ALS EERSTE IN HUIS!

Wouter Smit

Mentaal Sterk - LET OP: VERSCHIJNT HALF JUNI 2023 Trainen om te overwinnen

Wouter Smit ‘Wutru’ is de ultieme (kracht)sporter. Met de mindset van een kampioen richt hij zich op zijn grootste uitdaging ooit: een zeldzame tumor in zijn wervelkolom. Hij traint om te overleven! Een jaar later: opnieuw slaat het noodlot toe. En weer verliest Wutru de controle over zijn lijf en leven. Fysieke kracht alleen zal hem nu niet redden. Mentaal nóg sterker en weerbaarder zijn, dát is het doel. Trainen om te overwinnen!

‘Welke UITDAGINGEN durf jij aan? Wat wil jij PRESTEREN? Welke grens wil jij doorbreken?’

Mentaal Sterk is het onmisbare vervolg op Kapot Sterk, het comeback-verhaal van een ultieme (kracht)sporter. Wutru bewijst dat de formule van de mentale sportschool – prep, train, eat, repeat – leidt tot een onverwoestbare weerbaarheid. Een mentale drive voor het bereiken van doelen, het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van tegenslagen. Want fysieke kracht alleen is nooit genoeg. De mentale overwinning telt!

Bestel het boek LET OP: VERSCHIJNT HALF JUNI 2023

Wouter ('Wutru') Smit

Wutru-Wouter Smit-kapot-sterk

Wouter Smit is bij zijn vele tienduizenden Instavolgers bekend als ‘Wutru’. Hij motiveert mensen tot een gezonde fysiek en levensstijl en is fitnesstrainer oncologie: gespecialiseerd in sport- en fitnessbegeleiding van (oud)patiënten met de diagnose kanker.

Instagram: @wutrusmit