Cart 0
Wutru-smit-kapot-sterk boek

Kapot Sterk

Trainen om te overleven

Kapot Sterk is het comeback-verhaal van Wouter ‘Wutru’  Smit: een ultieme (kracht)sporter. Wutru ging de strijd aan met een tumor en toont dat trainen met een focus op mentale en fysieke kracht niet alleen weerbaar, maar zelfs onverwoestbaar kan maken. Dat sportieve uitdagingen voorbereiden op de échte confrontaties in het leven.

Ga naar de shop voor een gesigneerd exemplaar!

Wouter Smit

Kapot Sterk - Trainen om te overleven

Wouter Smit (‘Wutru’) traint intens en grensverleggend. Geen uitdaging is hem te groot en hij geeft álles om zijn doel te bereiken. Bij elke challenge volgt hij een strak en meetbaar plan. Tot een zeldzame tumor in zijn wervelkolom aan alle plannen een plotseling einde dreigt te maken. Wutru staat voor de ultieme uitdaging, de zwaarste van alle: overleven!

‘Train om écht sterk te worden. Train voor weerbaarheid, train voor onoverwinnelijkheid.  Fysiek én mentaal!’

Kapot Sterk is het comeback-verhaal van Wutru: een ultieme (kracht)sporter. Wutru toont dat trainen met een focus op mentale en fysieke kracht niet alleen weerbaar, maar zelfs onverwoestbaar kan maken. Dat sportieve uitdagingen voorbereiden op de échte confrontaties in het leven. En dat je alleen in uiterste confrontatie met jezelf je ware identiteit en potentieel ontdekt. Dit maakt je sterker dan ooit!

Bestel het boek Voor een door Wutru gesigneerd exemplaar: ga naar onze webshop. Klik op de link rechtboven op deze pagina.

Wouter ('Wutru') Smit

Wutru-Wouter Smit-kapot-sterk

Wouter Smit is bij zijn vele tienduizenden Instavolgers bekend als ‘Wutru’. Hij motiveert mensen tot een gezonde fysiek en levensstijl en is fitnesstrainer oncologie: gespecialiseerd in sport- en fitnessbegeleiding van (oud)patiënten met de diagnose kanker.

Instagram: @wutrusmit