Cart 0
Continue reading...

‘Klanten die twijfelen kopen niet: een absolute must-have om te lezen’ – Frankwatching

Frankwatching, dé community voor online trends, tips & tricks én met bijna een half miljoen volgers, geeft een inhoudelijk sterke (en uitgebreide) bespreking van Klanten die twijfelen kopen niet, het boek van Marja Silvertant en Simon van Duivenvoorde (Aiden). Nu waren autoriteiten als Steven van Belleghem (auteur en spreker), Arjen Woortman (e-commerce manager bij Nespresso) en Patrick Kerssemakers (oprichter FonQ) het in positieve zin al eens: Frankwatching trekt het breder: ‘Klanten die twijfelen kopen niet…

Continue reading
Continue reading...

Van slaapwandeling naar droomleven

Maandag 14 december, kort voor corona-lockdown,  lanceerde Mark Schadenberg zijn boek Van slaapwandeling naar droomleven. Hij deed dit in het futuristische Fletcher Hotel Amsterdam in gezelschap van een tiental influencers: @renewatzema @menshealthnl @cowiththeflow @lullenoverkrullen @jasperdemollin @de_zus_van_koen @bobbieboth @boy_leonidas @florineduif

Continue reading
Continue reading...

Nieuw: de Veteranenscheurkalender

Nationale Veteranendag trekt jaarlijks bijna 100.000 bezoekers. Maar niet in 2020. Corona verhinderde dat het evenement doorgang vond. Ook bijna alle lokale en regionale veteranendagen werden geannuleerd. De edities van het komende jaar zijn nog onzeker. Om alle veteranen voor 2021 een hart onder de riem te steken, is er nu de Veteranenscheurkalender®: een initiatief voor en van de veteraan.

Continue reading
Continue reading...

Persbericht: Klanten die twijfelen kopen niet

Houten, 27 november 2020 – Klanten die twijfelen kopen niet stelt het functioneren van e-commerce aan de kaak. Het nieuwe boek van Marja Silvertant en Simon van Duivenvoorde (Aiden) betoogt waarom e-commerce eigenlijk al sinds de oprichting van Amazon (1995) kapot is. Ondanks soms spectaculair stijgende omzetten zijn er relatief toch maar weinigen die er écht geld mee verdienen.

Continue reading
Rianne Toussaint Continue reading...

Rianne Toussaint signeert

Rianne Toussaint signeert op 6 oktober 2020 de eerste exemplaren van haar nieuwe boek: Dream Chaser. Dream Chaser is hét handboek voor dromenjagers: iedereen die van dagdromen (zijn of haar) werk wil maken. Met een super praktisch 6-stappenplan om die droom ook écht waar te maken!

Continue reading
Continue reading...

Wéér gedoe rond boek Marco Kroon

AD, 10 juni 2020 – ‘Defensie oefent druk uit om geen promotie te maken’ De omstreden oorlogsheld Marco Kroon is door Defensie op het matje geroepen omdat hij reclame maakte voor een oorlogsroman waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Dat stelt Kompas, de uitgeverij van het boek.

Continue reading