Cart 0
Uitgeverij-Kompas-Puber-problemen

Help, puberproblemen

Onderzoek jouw rol als ouder en ontdek hoe de manier waarop jij praat, luistert en reageert van invloed is op het gedrag van je puber. En hoe je door het aanpassen van gedachtes en gedrag de relatie met je puber kan verbeteren!

 

Janneke ter Bille

Help, puberproblemen

Niet één universele regel zegt jou hoe je de relatie met je puber kan verbeteren. Help, puberproblemen vertelt je wel welke stappen jij kunt nemen. Stappen waarbij je eigen gedrag leidt naar een betere relatie met je puber.

Onderzoek jouw rol als ouder en ontdek hoe de manier waarop jij praat, luistert en reageert van invloed is op het gedrag van je puber. En hoe je door het aanpassen van gedachtes en gedrag de relatie met je puber kan verbeteren.

Een fijnere relatie met je puber. Durf jij het aan?

Check de PODCAST!

Janneke ter Bille

Janneke ter Bille

Janneke ter Bille is pedagoog en gedragsspecialist met 15 jaar ervaring als leraar, coach en begeleider in het voortgezet (speciaal) onderwijs. Vanuit haar praktijk als pubercoach en met haar podcast ‘positief met pubers’ coacht, adviseert, motiveert en inspireert ze pubers en ouders. Haar missie: een leukere pubertijd voor pubers én ouders.

Check de PODCAST!