Cart 0

Rianne Toussaint

Dream Chaser. Inspirerend handboek voor dromenjagers.

Maak in zes stappen je dromen waar.

Dream Chaser is geschreven door Rianne Toussaint. In dit boek vol prachtige foto’s en magische Ibiza-verhalen neemt ze je mee op haar dromenjagers-avontuur. Op open, eerlijke en spontane wijze deelt ze vol enthousiasme haar ervaringen en ideeën, die leidden tot het verwezenlijken van haar dromen.  Op Ibiza verwierf ze  haar droomhuis en bouwde ze haar eigen onderneming; ze ontwikkelde zich tot invloedrijk inspirator. In Dream Chaser vertelt Rianne hoe je in zes stappen je dromen waar kunt maken.

Dream Chaser boek

Handboek voor dromenjagers

Mijn droom? Leven en een business op Ibiza. Inmiddels woon en werk ik al een aantal jaren op het eiland. En heb ik mooiere en grotere resultaten behaald dan ik ooit had kunnen bedenken. Mijn droom kwam uit!

Weet je nog hoe jóuw droom zich vormde in je hoofd? Het gevoel dat hij je gaf, je hart dat een sprongetje maakte? Hoe zou het zijn om die droom waar te maken? Om weer vol te gaan voor wat jou écht gelukkig maakt? En nee: die droom hoeft niet over Ibiza te gaan. Hij is immers helemaal van jou!

DreamChaser is een dromenjagersreis vol magische en bloedeerlijke verhalen over mijn Ibiza-leven en business. Mooie ontmoetingen, waardevolle inzichten en harde lessen: ik deel ze allemaal. DreamChaser is ook en vooral een gids voor jóuw dromenjacht. Met een superpraktisch zes-stappenplan om die droom écht waar te maken.

Omhels je kansen, duik in die droom. Ga met mij op dromenjagersreis!

WAARSCHUWING  Dromenjagen is verslavend. Na het behalen van de ene droom staat de volgende alweer te wachten. Durf je het aan?

Bestel het boek

Rianne Toussaint

Rianne Toussaint - Dream Chaser

Rianne Toussaint is ondernemer en inspirator. Ze noemt zichzelf een ‘commerciële hippie’, overtuigd van passie, vrijheid en zakelijk succes.

Luisterend naar haar hart en soms in discussie met belemmerende ‘devil voices’ creëerde ze haar droomleven. Van dromenjagen maakte zij haar vak. Haar dagelijkse avonturen en gedachtespinsels zijn ook te volgen via Instagram: @IbizaDances

Dream Chaser boekfragment

Introductie

NIET LEZEN!

Dat begint lekker… Je trekt je dus gewoon geen drol aan van wat hierboven staat: ‘NIET LEZEN’. En daarom vind ik jou nu al te gek! Zonder een gezonde dosis rebelsheid blijf je toch altijd die brave Hendrik die op tijd wegging van dat fijne feestje, terwijl dát dus de meest legendarische avond ever werd! Een avond waar alle vrienden het nu nog over hebben. Een avond die staat voor wat jij belangrijk vindt in het leven: léven! Niet onder voortdurend voorbehoud, maar liefst vol gas, vol dromen! En met natuurlijk die momenten van rust en overdenking om daarna weer vól te gaan!

Wees een commerciële hippie

Als mensen mij vragen wie ik ben of wat ik doe, antwoord ik vaak met: ‘Ik ben een commerciële hippie’. Dit brengt verwarring. ‘Commercieel’ en ‘hippie’ klinkt immers tegenstrijdig en een commerciële hippie is lastig in een vakje te plaatsen.

Ik geloof in vrijheid, in delen, niet overal direct een mening over hebben en openstaan voor alles en iedereen; de wereld een beetje leuker maken. Maar ik verzet me niet tegen materialisme. Sterker nog: ik hou van mooie spullen en een comfortabel leven, van genoeg geld verdienen om op reis gaan. Rebelsheid tegen middelmatigheid maakt voor mij de cirkel rond. Een hippie verzet zich immers tegen ‘hoe het hoort, of ‘hoe het beschreven staat’. Dus ja, ik durf met trots te zeggen: Ik ben een commerciële hippie!

Geloof me, die trots en vrijheid op wat en wie ik ben, heb ik me met moeite eigen gemaakt. Om een commerciële hippie te zijn, heb ik gedachtes als ‘wat zullen anderen van me vinden’ en ‘bereik ik wel genoeg’ van me af moeten gooien. Heb ik lef moeten ontwikkelen, mijn disciplinespier moeten trainen en vooral heel goed leren luisteren naar wat ík nou eigenlijk écht wil.

Waar kon ik dit beter doen dan op Ibiza, het eiland van mijn dromen? Ik koos prachtig Ibiza als mijn plek om gelukkig zijn en zakelijk succes te creëren. Dat deed ik nu al meer dan acht jaar geleden. Ja, zolang duurt mijn Dream Chaser-reis al en boy oh boy, wat geniet ik van mijn working nomad-bestaan en wat heb ik veel geleerd! Wat is het ook heerlijk om mij te realiseren dat die reis, dit leven, een school for life is.

Die reis begon op een magische avond…

Deel je dromen

Die magische avond zaten we op het dakterras van onze huurvilla op Ibiza: mijn man, onze twee zonen en ik. Dat deden we wel vaker in de zomer: een villa huren en vervolgens een paar weken genieten van de dagen, de avonden en de nachten. Deze avond, wisten we, zou bijzonder zijn. Een avond vol vallende sterren; een Ibicenco had mij dit eerder die dag beloofd. Hij kreeg gelijk. De avond was magisch en de vallende sterren ontelbaar.

‘Ja, kijk daar! Daar gaat er weer één! Daar nog één!’ Enthousiast wezen we met onze vingers naar de hemel, die was bezaaid met flonkerende sterren en die zijn kostbaarheden in fel vlammende banen naar ons toewierp. Elke vallende ster symboliseerde een wens.

‘Wat heb je die avond gewenst?’ vroeg ik mijn man toen we na onze vakantie terug waren in Nederland.

‘Dat mag ik toch helemaal niet zeggen…’ antwoordde hij.

‘Nee, niet aan iedereen, maar wel aan mij.’ Want als ik echt iets wil, dan heb ik nogal de eigenschap om niet los te laten.

En dus zei hij mij zijn wens, alleen aan mij, fluisterend: ‘Een eigen huis op het eiland…’

Ik straalde. Want in stilte hadden we hetzelfde gewenst. En zodra we onze wens hardop naar elkaar hadden uitgesproken, toen we elkaar in de ogen keken en de wens of droom deelden, leek het alsof ze daarmee lucht kreeg. Dat ze de ruimte kreeg om tot leven te komen.

Zo begon ze, de droom. Door te delen.