Cart 0
Kompas_Wie-is-er-in-jouw-kamer-aqil radjab
ISBN 978 94 92107 17 6
Uitgeverij Kompas  | 1e druk, 2018 |

Aqil Radjab

Aqil Radjab is ondernemer. Over de ervaringen die hij opdeed en de lessen die hij leerde, schreef hij het autobiografische boek: De slechtste ondernemer ooit!, dat al snel naar het Engels werd vertaald. Hij is oprichter van Payroll Company en voormalig directeur en mede-eigenaar van BNI Nederland en Vlaanderen. Met zijn vrouw Sascha heeft hij meerdere fit20 studio’s in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten.

 

Flow in je werk
ISBN 978 94 92107 16 9
Uitgeverij Kompas  | 1e druk, 2018 |

Hobbelt & Reincke

Michiel Hobbelt is sociaal psycholoog en geluksexpert. Hij werkte samen met geluksprofessor Ruut Veenhoven aan de Erasmus Universiteit. En zet zich in voor het bevorderen van het geluk van mensen binnen organisaties en gemeenten. Klaas-Jan Reincke is econoom en werkdesigner. Hij werkte ruim 20 jaar als evaluator van interventies en verandertrajecten. Sinds een jaar of vijf ontwikkelt hij samen met wetenschappers als professor Arnold Bakker methoden die mensen helpen hun dagelijks werk zo in te richten dat het flow oplevert.

Marco Kroon boek Kroongetuige
ISBN 978 94 92107 14 5
Uitgeverij Kompas  | 1e druk, 2018 |

Marco Kroon

Majoor Marco Kroon (1970) is drager van de Militaire Willems-Orde. Deze oudste en hoogste onderscheiding van ons land is hem toegekend wegens moed, beleid en trouw als commandant van een peloton van het Korps Commandotroepen in Afghanistan, in 2006. Kroongetuige is zijn derde boek. Eerder verschenen: Leiderschap onder vuur en Danger Close. 

Creativiteit-besluitvorming-kwantummodus
ISBN 978 94 92107 13 8
Uitgeverij Kompas  | 1e druk, 2018 |

Jenny Elissen

Jenny Elissen (1960) behoort tot de top van vrouwelijke ondernemers in Nederland. Ze werkte 25 jaar in branding, new business development en marketing intelligence. Zo was ze CMO en CEO van TBWA Amsterdam. Jenny is voorzitter en bestuurder van diverse NGO’s en ondernemingen die Giant Leaps nastreven. Als impact-investeerder is ze betrokken bij jonge, kwantumcreatieve ondernemingen en wil ze bijdragen aan een nieuwe, beter gebalanceerde wereld. Ze is creatief strateeg, actief in permacultuur, ‘waste warrior’, energy reader en healer, en co-auteur van Perfect World Principle.

Boek Ik ben Erica LTP jan kwint marian de joode
ISBN 978 94 92107 11 4
Uitgeverij Kompas  | 1e druk, 2018 |

Jan Kwint & Marian de Joode

Jan Kwint is algemeen directeur van LTP Business Psychologists. Marian de Joode is Innovatiemanager. Samen publiceerden ze artikelen, blogs en white papers over psychologie, tech­nologie en organisatiekunde. LTP is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland.

Boek_Vogelvrij-verklaard arbeidsrecht zzp'er
ISBN 978 94 92107 09 1
Uitgeverij Kompas  | 1e druk, 2018 |

Joop der Weduwen

Mr. drs. Joop der Weduwen is juridisch adviseur. Zijn gehele carrière heeft hij te maken gehad met de beoordeling van arbeidsrelaties en het vraagstuk zelfstandigheid. Zo stond hij in de jaren 90 aan de wieg van zelfstandigheidsbesluiten. Ook was hij betrokken bij het tot stand komen van de eerste variant van de VAR. Met zijn bedrijf Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen ondersteunt Der Weduwen ondernemers met praktisch juridisch advies en hulp.

aqil radja - de slechste ondernemer ooit - Uitgeverij Kompas
ISBN 978 90 82056 40 2
Uitgeverij Kompas / YOLO-Vision | 1e druk, 2013 |

Aqil Radjab

Aqil Radjab is ondernemer en spreker. Hij droomt, durft en doet – in het écht. Na zijn faillissement en drie jaar schuldsanering richtte hij een onderneming op met een jaaromzet van ruim tien miljoen euro. Hoe? Dat schrijft hij in zijn boek De slechtste ondernemer ooit. De moraal: iedereen kan succesvol zijn. Daartoe bestaan technieken en methodes.

Uitgeverij kompas Siebe Huizinga, breken met banken, bunq
ISBN 978 94 92107 04 6
Uitgeverij Kompas | 1e druk, 2016 |

Siebe Huizinga

Siebe Huizinga schreef Breken met banken op basis van honderden gesprekken, e-mails, documenten en nieuwsberichten. Vier jaar lang, van 2012 tot 2016, was hij nauw betrokken bij de oprichting van bunq. Zo ontstond een zeer persoonlijk live-verslag van een start-up, zonder vooraf vaststaand einde.

ANBO ouderenbond boek, brandbrief, de andere waarheid over Anbo van Hetty Zwamborn
EAN: 9789492107039
Uitgeverij Kompas | 1e druk, 2015 |

Hetty Zwamborn

Hetty Zwamborn (1951) werkt als docent, trainer en organisatieadviseur in het hoger en wetenschappelijk onderwijs en het bedrijfsleven. Daarnaast is ze ruim veertig jaar actief als vrijwilligster in mensenrechten- en andere belangenorganisaties. Onder meer verrichtte ze fact finding missions in Midden-Europa en Azië. In het kader van haar studie bestuurskunde deed ze gedurende vijf jaar onderzoek binnen de ouderenbond.

david hulsenboom
EAN: 9789492107039
Uitgeverij Kompas | 1e druk, 2015 |

David Hulsenboom

De afgelopen vijftien jaar heeft David Hulsenboom als trainer/coach en spreker rondgelopen binnen zowel corporate organisaties als in het midden- en kleinbedrijf. Juist in instabiele tijden, zo is zijn visie, heeft de mens de meeste waarde. Want de kracht van de mens zit in creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Alles stroomt naar waarde – en die waarde is de mens.

siebe huizinga - jaap broersma
EAN: 9789492107008
Uitgeverij Kompas | 1e druk, 2014 |

Jaap Broersma

Jaap gooide vaak het roer om. Van diplomaat tot bankier, van ambtenaar tot ontwikkelingswerker. In de tussentijd schilderde en schreef hij. Maar het schipperen kwam ten einde in 2009, toen hij besloot om van de tussentijd zijn hoofdtijd te maken. Hij kwam terug naar Nederland en schreef zich in op de Wackers kunstacademie. De koers van schilderen houdt hij sindsdien vast. In de avonduren studeert hij filosofie aan de universiteit van Amsterdam. Schilderen en nadenken over kunst vindt hij wonderwel samengaan.