Eerste exemplaar Mentaal Sterk uitgereikt aan Ray Klaassens 20 juni 2023 – Posted in: boekpresentatie, Social media – Tags: , ,

De ultieme (kracht)sporter, coach en influencer Wutru (Wouter Smit) introduceert met zijn boek Mentaal Sterk een nieuw fenomeen: de mentale sportschool. Mentale kracht ligt aan de basis van sportieve successen en helpt uitdagingen en tegenslagen te overwinnen.

Een zeldzame tumor in zijn wervelkolom ontwrichtte Wutru’s bestaan. Na een ingrijpende operatie vocht hij zich fysiek en mentaal terug. Toen kreeg hij wéér slecht bericht: nieuwe tumoren waren ontdekt. Opnieuw vreesde hij voor zijn leven. Deze keer was de uitdaging vooral mentaal.

Mentale sportschool

Met zijn boek Mentaal Sterk toont Wutru dat de formule van de mentale sportschool en het trainen van ‘mentale spiergroepen’ kan leiden tot een onverwoestbare weerbaarheid. Fysieke kracht kan niet zonder mentale kracht. Omgekeerd geldt dit niet, maar beide beïnvloeden elkaar. Op sportief gebied en bij tegenslagen telt in de eerste plaats de mentale (zelf)overwinning.

Eerste exemplaar

Het eerste exemplaar van zijn boek gaf Wutru aan Ray Klaassens, bekend door het populaire televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. Ray is veelgevraagd spreker en inspirator. Een autoriteit als het aankomt op persoonlijk leiderschap.

Over de schrijver

Wouter Smit is bij zijn vele tienduizenden Instavolgers bekend als ‘Wutru’. Hij coacht mensen naar een gezonde fysiek en levensstijl en inspireert ze  tot het behalen van doelen. Wutru is initiatiefnemer van de Kapot Sterk Community  en geeft lezingen over zelfontwikkeling en motivatie. Instagram: @wutrusmit | www.kapotsterk.nl

Enjoy de video!