Boek Brandbrief krijgt vervolg: ANBO-bestuurder Liane den Haan onder vuur 2 november 2017 – Posted in: Radio & tv – Tags: , , , , ,

‘Ouderenbond ANBO was ooit ’s lands grootste seniorenorganisatie, goed voor bingo-avondjes en belangenbehartiging van onze ouderen. Tegenwoordig is het een haast dictatoriale lobbyclub. Leden lopen weg; bestuurders werden geschorst of geroyeerd. Dit heeft alles te maken met één vrouw: directeur-bestuurder Liane den Haan, ook wel ‘mevrouw Poetin’. Follow The Money en Omroep MAX legden de hand op vertrouwelijke stukken en ontrafelden haar greep naar de macht.’

Het boek Brandbrief van Hetty Zwamborn over het machtsmisbruik, de manipulaties en misstanden bij ouderenbond ANBO heeft dankzij journalistiek onderzoek door Follow The Money en Omroep Max een vervolg gekregen. Opgedoken rapporten en financiele cijfers schetsen een verbijsterend beeld van alles wat er mis is bij de ANBO. Lezers met een moreel zwakke maag raden wij aan het artikel zo emotieloos mogelijk te lezen. Walging is niet onwaarschijnlijk. U leest het volledige artikel hier.